Red bet systeem

red bet systeemHet Red Bet systeem is een van de simpelere strategieën die je bij roulette kunt gebruiken. Deze strategie is een nauwe verwant van de Martingale, waarschijnlijk de meest gebruikte roulette strategie ter wereld. De Red Bet heeft een net iets andere twist die al dan niet gunstig voor je kan uitpakken. Uiteindelijk weet je pas of een strategie voor jou werkt als je hem zelf hebt geprobeerd. Daarom geven we een uitleg hoe de Red Bet roulette strategie in zijn werk gaat. Daarna kan je hem zelf naar hartelust uitproberen in het online casino.

Het Red bet systeem gebruiken

In grote lijnen voer je dit systeem uit zoals je de bekende Martingale speelt. Je begint met inzetten op een enkelvoudige bet. Je hebt daarbij de keuzes uit:

  • Rood of zwart, een inzet op alle 18 rode of op alle 18 zwarte getallen.
  • Even of oneven, een inzet op alle 18 even of alle 18 oneven getallen.
  • Hoog of laag, een inzet op de getallen 1 tot en met 18 of 19 tot en met 36.

Je winstkans is bij een enkelvoudige bet elke ronde bijna 50%. De reden dat het niet exact 50% is, is dat er een huisvoordeel geld door het nulvakje. Uiteraard is Frans Roulette de beste versie van roulette om deze strategie te gebruiken. De regels rondom het nulvakje zijn bij Frans Roulette het meest gunstig. Begin met een inzet te plaatsen die laag is. Als het enigszins mogelijk is, zet dan in met de onderlimiet van de speeltafel. Je zult net als bij de Martingale je inzet namelijk nog flink wat keer moeten verdubbelen.

prijsWat doe je als je wint

Deze strategie is bedoeld om telkens kleine winsten te halen. Als jouw enkelvoudige bet in de prijzen valt krijg je je eigen inzet aan winst terug. Hoe langer je blijft winnen, hoe gunstiger. Elke winst is uitstekend, en na flink wat keer winnen bouw je een aardig positief saldo op. Maar met een winstkans van nét geen 50% komt er natuurlijk ook een moment voor dat je verliest. Wat doe je dan?

Wat doe je als je verliest

Zodra je je enkelvoudige bet niet wint, ga je net als bij de Martingale je inzet verdubbelen. Zette je eerst met een euro in, dan zet je nu €2 in. Als je dan nog een keer verliest zet je €4 in. Daarna €8, €16, €32 enzovoort. Op het moment dat je weer wint, maak je zo’n hoge winst dat je alle voorgaande verliezen weer goed maakt. Tot zover is deze strategie exact hetzelfde als de Martingale. Maar bij de eerste keer verliezen voer je een unieke actie uit. Je zet dan namelijk ook je begininzet in op de tegengestelde bet van je beginbet. Als je telkens op rood hebt inzet, zet je zodra je verliest namelijk ook in op zwart. En zolang je blijft verliezen hou je deze begininzet op zwart.

De voordelen van de Red Bet

reeksDeze strategie kent een aantal voordelen.

  • Je kunt in principe altijd je verlies terughalen. Omdat je je inzet ook verdubbelt, kan je zodra je weer wint zo’n hoog bedrag winnen dat al je verliezen tot dan toe worden goed gemaakt.
  • Je maakt altijd een klein winstje. Omdat je als je verliest inzet op zowel de zwarte als op de rode getallen (of alle oneven en even, of alle hoge en lage getallen) maak je altijd een kleine winst. Als je een aantal rondjes achter elkaar blijft verliezen met je hoofdinzet, komen er toch kleine bedragjes bij door de tweede kleine inzet. Die leveren je elke ronde een zakcentje op, en zorgen dat het totaalverlies getemperd wordt. Vooral zolang je niet veel rondjes achter elkaar verliest, maken deze minibedragjes een vrij groot verschil.

Nadelen van het Red Bet systeem

De Red bet kent ook zo zijn nadelen.

  • Je hebt een klein risico op een groot verlies. Met een winstkans van rond de 50% ga je, na een aantal rondjes verloren te hebben, op een gegeven moment echt wel weer een keer winnen. De kans dat je na bijvoorbeeld 10 rondjes achter elkaar verliest is erg klein. Maar als dat wél gebeurt, dan kan je misschien niet meer verdubbelen. Omdat je budget op is, of omdat je de maximale inzet van de speeltafel bereikt hebt. Dan heb je een groot probleem.
  • Vergeleken met een Martingale maak je geen winst als je uiteindelijk weer wint. Bij de Martingale haal je als je na een aantal keer verloren te hebben weer wint, óók nog je begin inzet aan winst binnen. Bij de Red Bet is dat niet zo: je zet elke ronden namelijk een extra inzet in, waardoor je uiteindelijk geen winst maakt. Daar staat tegenover dat je bij elke verliesbeurt wel de winst van de kleine inzet krijgt. Op termijn is dit gunstiger dan een eenmalige winst aan het einde van de reeks.
disclaimer
€250 + 100 FS